L’associació Amics de Sant Pau de Riu-sec va organitzar aquest cap de setmana el seu quart aplec sobre el complex històric de Sant Pau de Riu-sec. Al voltant d’una trentena d’entitats es van trobar al complex de 2.000 anys d’antiguitat aquest diumenge 19 de maig, entre les 9.30 i les 14.30 h, i van desenvolupar tot una sèrie d’activitats al voltant de diferents actuacions musicals i de dansa.

L’aplec i mostra d’entitats va consistir en una exposició cultural sobre els 2000 anys d’història del conjunt arquitectònic, tallers i jocs infantils i una sèrie de visites guiades. El bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristall, i el rector de la Puríssima de Sabadell, Joan Nadal van celebrar, a més, una missa especial per la ocasió. 

Finalment, el nucli musical i coral de la trobada (entre les 11 i les 14.30 h) va desenvolupar-se a partir d’actuacions de diferents corals, com la Coral del Turó de Sant Pau, la Coral Collserola o la Coral de Gospel Unió Excursionista de Sabadell. Juntament amb la música, la dansa de sardanes, així com parlaments de la presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec, Francina Carenas, i Anna Erre, de la Coral Collserola, van significar el més important de la jornada, que no va ser afectada per la pluja. 

Aquí podeu veure unes fotos sobre la jornada.

FOTOS: Cedides