[FOTOS] Les fotos del quart aplec dels Amics de Sant Pau de Riu-sec

by | maig 22, 2019 | Galeries de fotos

L’associació Amics de Sant Pau de Riu-sec va organitzar aquest cap de setmana el seu quart aplec sobre el complex històric de Sant Pau de Riu-sec. Al voltant d’una trentena d’entitats es van trobar al complex de 2.000 anys d’antiguitat aquest diumenge 19 de maig, entre les 9.30 i les 14.30 h, i van desenvolupar tot una sèrie d’activitats al voltant de diferents actuacions musicals i de dansa.

L’aplec i mostra d’entitats va consistir en una exposició cultural sobre els 2000 anys d’història del conjunt arquitectònic, tallers i jocs infantils i una sèrie de visites guiades. El bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristall, i el rector de la Puríssima de Sabadell, Joan Nadal van celebrar, a més, una missa especial per la ocasió. 

Finalment, el nucli musical i coral de la trobada (entre les 11 i les 14.30 h) va desenvolupar-se a partir d’actuacions de diferents corals, com la Coral del Turó de Sant Pau, la Coral Collserola o la Coral de Gospel Unió Excursionista de Sabadell. Juntament amb la música, la dansa de sardanes, així com parlaments de la presidenta d’Amics de Sant Pau de Riu-sec, Francina Carenas, i Anna Erre, de la Coral Collserola, van significar el més important de la jornada, que no va ser afectada per la pluja. 

Aquí podeu veure unes fotos sobre la jornada.

FOTOS: Cedides

Vols llegir més…?

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

FOTOS | El fred arriba a Bellaterra

Fulles al carrer, tons vermellosos i marrons, Tot Sants i La Castanyada són els aspectes més referencials que indiquen l’arribada de la tardor. Ens trobem a l’equador d’aquesta estació

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: