L'avaria hauria afectat a la carretera entre Badia i Cerdanyola | Toni Alfaro

 

 

Una avaria d'importància en la xarxa d'aigua ha fet tallar la carretera que enllaça Cerdanyola del Vallès i Badia del Vallès. La problemàtica ha sorgit durant la nit d'aquest dimecres 22 de maig al dijous 23, per causes desconegudes, tot i que des del moment de l'incident no hi poden circular vehicles.

 

 

Segons informa la companyia d'aigua, Aigües de Barcelona, els treballs a fer seran importants i, per tant, no poden pronunciar-se sobre la finalització d'aquests, així com el consegüent restabliment de la comunicació entre els municipis per carretera. Aquesta raó i la localització de l'incident fan pensar que podria tractar-se d'un problema a una canonada general.

 

 

Tanmateix, la companyia no ha volgut donar més detalls i indica que “a causa de la magnitud de l'obra no ens podem pronunciar sobre quant de temps durarà la reparació de l'avaria”, han indicat a l'Ajuntament de Cerdanyola.  

Al matí d'aquest divendres 24, Aigües de Barcelona ha indicat que la via s'havi pogut reobrir al trànsit de nou.