El minut de glòria d’Abel Moreno

by | maig 24, 2019 | Opinió

S’acaba la campanya i és hora de reflexionar. Han estat dies intensos en els què hem intentat, tots els candidats, explicar les nostres propostes. El que tinc clar és que alguns volem modificar la forma de fer les coses que té l’actual president de l’EMD. Quan tots coincidim vol dir alguna cosa, NO?

Per tant, som davant d’una ocasió per a canviar les formes de fer política i treballar més pels ciutadans de Bellaterra. Junts podem aconseguir que tot allò que ens preocupa (seguretat, mobilitat, transport, medi ambient, espais públics, neteja, esports, cultura… ), de mica en mica, es vagi millorant, solucionant, potenciant… És a dir que posem tot el nostre treball perquè BELLATERRA sigui un exemple de barri.

Deixem de perdre temps, esforços i recursos en coses que no ens duen enlloc i dediquem tot el temps a fer una BELLATERRA millor i de tots.

Per aquest motiu, us vull demanar que aquest diumenge 26 em doneu el vostre vot com a president de l’EMD, així com el vot per Junts X Cerdanyola.
Vull aprofitar també per donar les gràcies a la Montserrat Coromines i a l’Anna Valls per tot l’esforç que han fet aquests dies, així com a tot l’equip de Junts per Cerdanyola.

Des del DIÀLEG podem fer les coses DIFERENTS. Fem-ho JUNTS.

Abel Moreno, candidat de Junts per Bellaterra a la presidència de l’EMD de Bellaterra

Vols llegir més…?

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

Tenim una munió de problemes per resoldre a Catalunya, començant per la mateixa supervivència com a poble amb trets propis però, entre aquests problemes, la pervivència del català, el nostre idioma, en aquests moments resulta clau. No dic res de nou. Qui no ho vegi així, segurament tampoc li deu preocupar gaire el tenir una identitat pròpia dins l’aglomerat dels pobles europeus.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: