Benvolgut conveí,

Primer de tot us diré que em presento com a candidat a la presidència de la EMD perquè m´estimo Bellaterra. Aquí viuen els meus fills i els meus nets i sé que viure en una Bellaterra millor es possible.

 

 

Ens arriben uns moments molt decisius a Bellaterra. Si el poble de Bellaterra així ho decideix, dedicaré tot el meu esforç i saber a fer una Bellaterra socialment cohesionada, una Bellaterra cultural i esportiva, i una Bellaterra en la que es pugui gaudir de la seva ubicació privilegiada i de la naturalesa que l´envolta.

 

 

Dins la propera legislatura, la dedicació i la capacitat de negociar i gestionar, seran fonamentals pel futur de la nostra comunitat. Com a negociació i gestió més rellevants i urgents tindrem el nou conveni amb l´Ajuntament de Cerdanyola, dinamitzar el Club Bellaterra per evitar el risc que la actual situació comporta per la pròpia entitat i tots els locals del centre, i prosseguir el tema del CAP i el de l´aparcament a la zona de l´estació.

 

 

En base a la meva trajectòria a Bellaterra, la meva experiència professional i coneixent l´equip que m´envolta, us dono garanties de la nostre voluntat i capacitat per aconseguir-ho. El resultat dels últims 8 anys de govern, tots el sabem, i Bellaterra no es mereix quatre anys més sense cap progres, ni social ni material.

 

 

Pel que fa al tema annexió a Sant Cugat i tenint en compte que el 60% dels bellaterrencs va expressar la seva voluntat d'annexió, donarem tot el suport institucional al procés veïnal. 

 

 

Si creus que la meva opció és la que Bellaterra necessita, votem i ajudem a divulgar aquest missatge. I perquè pugui tenir vocals que em donin suport, tria la llista de Convergents, encapçalada per mi mateix i en Lluis Riba. Totalment independent de Cerdanyola.

 

 

Bellaterra t´ho agrairà.

 

 

Una forta abraçada.

Jordi Macarulla