El minut de glòria de Jordi Macarulla

by | maig 24, 2019 | Opinió

Benvolgut conveí,

Primer de tot us diré que em presento com a candidat a la presidència de la EMD perquè m´estimo Bellaterra. Aquí viuen els meus fills i els meus nets i sé que viure en una Bellaterra millor es possible.

 

 

Ens arriben uns moments molt decisius a Bellaterra. Si el poble de Bellaterra així ho decideix, dedicaré tot el meu esforç i saber a fer una Bellaterra socialment cohesionada, una Bellaterra cultural i esportiva, i una Bellaterra en la que es pugui gaudir de la seva ubicació privilegiada i de la naturalesa que l´envolta.

 

 

Dins la propera legislatura, la dedicació i la capacitat de negociar i gestionar, seran fonamentals pel futur de la nostra comunitat. Com a negociació i gestió més rellevants i urgents tindrem el nou conveni amb l´Ajuntament de Cerdanyola, dinamitzar el Club Bellaterra per evitar el risc que la actual situació comporta per la pròpia entitat i tots els locals del centre, i prosseguir el tema del CAP i el de l´aparcament a la zona de l´estació.

 

 

En base a la meva trajectòria a Bellaterra, la meva experiència professional i coneixent l´equip que m´envolta, us dono garanties de la nostre voluntat i capacitat per aconseguir-ho. El resultat dels últims 8 anys de govern, tots el sabem, i Bellaterra no es mereix quatre anys més sense cap progres, ni social ni material.

 

 

Pel que fa al tema annexió a Sant Cugat i tenint en compte que el 60% dels bellaterrencs va expressar la seva voluntat d'annexió, donarem tot el suport institucional al procés veïnal. 

 

 

Si creus que la meva opció és la que Bellaterra necessita, votem i ajudem a divulgar aquest missatge. I perquè pugui tenir vocals que em donin suport, tria la llista de Convergents, encapçalada per mi mateix i en Lluis Riba. Totalment independent de Cerdanyola.

 

 

Bellaterra t´ho agrairà.

 

 

Una forta abraçada.

Jordi Macarulla

Vols llegir més…?

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

“Bellaterra monàrquica? En motiu de la mort d’Elisabet II”

Bellaterra va ser fundada sens dubte per monàrquics i les seves maneres de fer les podríem titllar com gestores d’un petit reialme que s’havia constituït per reial decret – valgui la redundància – amb la permissivitat del moment d’una administració local, Cerdanyola del Vallès, que maldava per gestionar un poble que en qüestió de 30 anys havia passat de la pagesia a la indústria.

“La Festa Major ‘en minúscules'”

“La Festa Major ‘en minúscules'”

Però, per què la nit del divendres ha desaparegut? Cóm és que els joves no hi eren a la nit jove? Per què la única nit de la festa es va acabar a les 2 hores…? Ja no es fan des de fa temps les Gincames del Grup escolta o la Gincama Motor. Tampoc es fa el concurs de Pintura Ràpida ni tantes altres activitats que donaven joc, dins una mateixa franja, a que els veïns de diferents edats tinguéssin l’agenda “plena”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: