El minut de glòria de Quim Oltra

by | maig 24, 2019 | Opinió

Qualsevol de vosaltres us haureu adonat que aquesta campanya ha estat una CAMPANYA.  Cartells, flyers, embustiades, porta a porta, articles, debats, programes a la ràdio… És a dir, que s’han posat diferents opcions damunt la taula, plantejaments i propostes sobre problemes o coses a millorar. Crec que és molt bo perquè és una mostra de la diversitat d’opinions i mirades cap a un fi comú, millorar Bellaterra.

 

 

El QUÈ està força clar. La clau ha estat (i serà) el COM. Com aportarem i assolirem les solucions. En aquestes eleccions haureu de decidir si donar suport a la feina feta fins ara per l’actual govern o a propostes noves. Estic convençut que tots i totes els que participem d'aquest joc de la política local haurem de fer una bona lectura dels resultats finals.

 

 

«Ho hem fet tot tant bé com hem pogut» deia Ramon Andreu en el debat del dia 21. I només faltaria!!! De fet, com a veí, això és el que més em preocupa, que ho han fet tan bé com han pogut.

 

 

A nivell personal, donar les gràcies als i les vocals del passat mandat. Als companys d'ERC Cerdanyola, a la gent de Bellaterra que m’ha donat suport i que m’ha criticat de manera constructiva, i a la meva família, la de sang i la triada. He après moltíssimes coses aquests 4 anys, i això m’ha fet créixer.

 

 

A nivell de poble. Crec sincerament que Bellaterra necessita un canvi en la seva gestió. I crec sincerament que puc liderar aquest canvi amb èxit i amb un estil diferent a l’actual i molt més positiu pels i les veïnes. El proper 26 de maig us demano el vostre suport per liderar l'EMD.

 

 

Per que si volem que es solucionin les coses, potser hauríem de fer-les diferent de com les hem fet fins ara, no?

Quim Oltra, candidat a la presidència de la EMD

Vols llegir més…?

“Trànsits – 2”

“Trànsits – 2”

“Se’m fa difícil no estar-me’n de tornar a parla del trànsit de Bellaterra després de descobrir la barrabassada que s’ha fet al Camí Antic de Sant Cugat (o Camí dels Monjos). Per això he titulat aquest article Trànsits-2, seguint l’estela del que vaig escriure fa cosa d’un mes”.

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

“Quin ha de ser el paper del lector o lectora del futur?”

Si mirem en quin idioma els ciutadans del nostre país accedeixen als mitjans, podríem dir que a les plataformes al cinema tot, o pràcticament tot, és en castellà. El mateix passa a la televisió i la premsa generalista, mentre que la ràdio és majoritàriament en català, i només en els mitjans de proximitat, impresos, digitals…, és pràcticament tot en català, tant a la Catalunya interior com a les àrees metropolitanes. Aquests mitjans són el nostre tresor a preservar, d’arrelament a la comunitat, d’integració, d’aprenentatge del català, d’informació amb rigor, i un llarg etcètera.

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

“Torna el pessebre vivent de Bellaterra”

Article d’opinió d’Ignasi Roda. “Com es fan les tradicions? – Les tradicions?, pot dir algú o més d’algun amb to d’estranyesa, -Les tradicions no es fan, hi són i prou. Venen de lluny, per això son tradicions-. I potser, i en certa manera no estan errats del tot”.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: