El minut de glòria de Quim Oltra

by | maig 24, 2019 | Opinió

Qualsevol de vosaltres us haureu adonat que aquesta campanya ha estat una CAMPANYA.  Cartells, flyers, embustiades, porta a porta, articles, debats, programes a la ràdio… És a dir, que s’han posat diferents opcions damunt la taula, plantejaments i propostes sobre problemes o coses a millorar. Crec que és molt bo perquè és una mostra de la diversitat d’opinions i mirades cap a un fi comú, millorar Bellaterra.

 

 

El QUÈ està força clar. La clau ha estat (i serà) el COM. Com aportarem i assolirem les solucions. En aquestes eleccions haureu de decidir si donar suport a la feina feta fins ara per l’actual govern o a propostes noves. Estic convençut que tots i totes els que participem d'aquest joc de la política local haurem de fer una bona lectura dels resultats finals.

 

 

«Ho hem fet tot tant bé com hem pogut» deia Ramon Andreu en el debat del dia 21. I només faltaria!!! De fet, com a veí, això és el que més em preocupa, que ho han fet tan bé com han pogut.

 

 

A nivell personal, donar les gràcies als i les vocals del passat mandat. Als companys d'ERC Cerdanyola, a la gent de Bellaterra que m’ha donat suport i que m’ha criticat de manera constructiva, i a la meva família, la de sang i la triada. He après moltíssimes coses aquests 4 anys, i això m’ha fet créixer.

 

 

A nivell de poble. Crec sincerament que Bellaterra necessita un canvi en la seva gestió. I crec sincerament que puc liderar aquest canvi amb èxit i amb un estil diferent a l’actual i molt més positiu pels i les veïnes. El proper 26 de maig us demano el vostre suport per liderar l'EMD.

 

 

Per que si volem que es solucionin les coses, potser hauríem de fer-les diferent de com les hem fet fins ara, no?

Quim Oltra, candidat a la presidència de la EMD

Vols llegir més…?

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

Tenim una munió de problemes per resoldre a Catalunya, començant per la mateixa supervivència com a poble amb trets propis però, entre aquests problemes, la pervivència del català, el nostre idioma, en aquests moments resulta clau. No dic res de nou. Qui no ho vegi així, segurament tampoc li deu preocupar gaire el tenir una identitat pròpia dins l’aglomerat dels pobles europeus.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: