Chus Cornellana
L'alcaldable de Gent per Bellaterra, Chus Cornellana, en el moment de votar | Laia TR

 

 
 

Chus Cornellana, candidata a alcaldessa a l'Ajuntament de Cerdanyola per Gent per Bellaterra ja ha votat al Centre Cívic. Cornellana ha expressat que “que la gent participi és el més important aquí a Bellaterra, fa un dia maco, que acompanya, i jo crec que la gent pot manifestar el que sent i qui vol que governi, el que sigui, ho acceptarem”-

 

Respecte a les primeres impressions apuntava: “es clar, és que tothom parla amb els seus, i és normal que estiguis condicionat, que tots tinguem un biaix…”. L'alcaldable afirmava que “haurem de d'esperar a la nit i tard, perquè primer tocarà comptar les europees i tots contents, sigui qui sigui, jo la primera”.

 

Preguntada per la quantitat de vots necessaris per poder ser regidora a l'Ajuntament de Cerdanyola, Cornellana afirmava que no era exacte, però que en tot cas, haurien d'obtenir entre 800 a 1000 vots.