ramon andreu
El ja president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, en el moment de la votació | Redacció

 

 

Els bellaterrencs han escollit el candidat de Gent per Bellaterra, Ramon Andreu, per a seguir presidint l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra durant una legislatura més.

 

Andreu, qui és al capdavant del govern bellaterrenc des dels inicis de l'EMD – l'any 2010 – ha obtingut 653 vots, seguit de Quim Oltra (Esquerra) amb 354 vots i Jordi Macarulla amb 295 vots. La candidata de Ciutadans, Bea Duran n'ha obtingut 107 i el candidat de JuntsxCat, Abel Moreno, 58 vots.

 

No obstant això, el vot de president és nominal i, per tant, Andreu prendrà posessió directament del càrrec. La participació s'ha situat, en aquest cas, en un 74,96%, ja que han votat 1.435 veïns del total de 2.122 cridats a fer-ho.

 

En comparació, l'any 2015, les votacions a president de l'EMD de Bellaterra van situar també a Andreu com a preferit. Concretament, va obtenir 731 vots – 78 més que ara – i els altres candidats van recollir-ne 298 (Àlvar Roda), 179 (Remei Gómez) i 75 vots (Carmen León). El partit s'ha negat a fer valoracions davant d'aquest mitjà. 

 

Llegeix aquí el resultat de les eleccions al Parlament Europeu i aquí les eleccions municipals a l'Ajuntament de Cerdanyola