ciutadans

Els tres regidors de Ciutadans | Lali Álvarez

 

 

Ciutadans Cerdanyola ha denunciat davant la Junta Electoral una campanya difamatòria contra candidats del seu partit. En concret, la formació denuncia la difusió de fulletons amb “falsedats i mentides” sobre dos dels primers membres de la llista de C's.

 

 

Segons expliquen des de Ciutadans, la cap de llista, Sonia Rodríguez, ha denunciat els fets davant la Junta Electoral de Zona definint-los com a “una campanya difamatòria en contra de diversos membres de la llista”. La formació assegura que durant tot el divendres i fins i tot el dissabte (jornada de reflexió) es van distribuir en els domicilis de la població “uns pamflets amb falsedats i mentides que afecten la seva intimitat i al seu dret d'imatge”, segons explica la candidata. Rodríguez senyala que es tracta d'una “estratègia de falsedats i mentides” amb el clar objectiu de “menysprear la imatge dels candidats afectats i d'interferir en el resultat electoral. Així ho van fer constar també en la denúncia presentada prèviament davant la Policia Local de Cerdanyola. 

 

 

Sonia Rodríguez ha lamentat “l'atac roí i mesquí” contra els seus companys de partit, i ha recordat que Ciutadans precisament es distingeix per ser “una candidatura que sempre vetlla per la legalitat i el dret”. L'alcaldable ha apuntat que espera que aquesta campanya de difamació “no hagi afectat ni a tot el treball que hem realitzat durant les últimes dues setmanes, amb joc net i informant des de les nostres carpes, ni a l'esforç de quatre anys preocupant-nos pels veïns i les seves necessitats des de l'oposició en el consistori”. Rodríguez també ha agraït que “molts afiliats i simpatitzants es van recórrer els barris intentant recollir els pamflets perquè la campanya acabés de forma neta”.

 

 

Des de Ciutadans expliquen que l'alcaldable, acompanyada del portaveu del Grup Municipal de Cs a l'Ajuntament, Pau Ortolà, van sorprendre personalment a dues persones que estaven deixant a les bústies els fullets en la zona de Banús “i que en dies anteriors havien estat contractats per un altre partit polític local per la bustiada de la seva publicitat electoral”. Tot seguit van alertar a la Policia Local, que els va identificar. Posteriorment, Rodríguez i Ortolà van notificar el succeït a la Junta Electoral de Zona, que haurà d'investigar l'autoria dels impulsors de la campanya i determinar si atempta contra la Llei orgànica del Règim Electoral General (LOREG).