La jornada electoral a Bellaterra va cridar a votar a 2.122 bellaterrencs i bellaterrenques per una doble cita: les eleccions municipals i les eleccions al parlament europeu. La cita amb les urnes va començar aquest diumenge 26 a les 9 h, al Centre Cívic de Bellaterra, i es va allargar fins les 20h. El recompte de vots, però, no va finalitzar fins a mitjanit. 

Aquí en podeu veure les imatges.

Gent per Bellaterra revalida la majoria de vocalies

El grup més votat va ser, per quarta vegada consecutiva, Gent per Bellaterra. El partit ha revalidat aquestes eleccions que serien les terceres que viu Bellaterra des que té “Entitat Municipal Descentralitzada” (EMD), una administració local més petita, depenent de l’Ajuntament de Cerdanyola. 

El total de vots que va recollir el partit va ser de 630 vots, xifra lleugerament superior al 2015, que recollia 616 vots. A continuació va quedar Esquerra Republicana amb 269 vots, Convergents amb 187 vots i JuntsxCatalunya amb 105 vots.

Els bellaterrencs van donar la cinquena posició a Ciutadans amb 96 vots i al PSC la sisena, amb 79 vots. El PP ha obtingut 49 vots i Guanyem 39. Finalment, Podemos n’ha obtingut 36 i Som Alternativa, 4. 

En aquesta jornada la participació es va situar en el 71,86% i el president també serà Ramon Andreu de Gent  per Bellaterra.