L'actuació ha tingut repercussions que han afectat al trànsit des de la sortida de Sabadell
L'actuació ha tingut repercussions que han afectat al trànsit des de la sortida de Sabadell | Cedida

 

 

L'entrada a la rotonda d'entrada a Bellaterra, a l'altura de l'escola La Vall, ha tornat a patir embussaments aquest matí. Una de les causes ha sigut una nova acció de l'Associació BV-1414 en contra de l'excès de trànsit a Bellaterra, que han dut a terme una nova marxa lenta a l'entrada al barri mitjançant 10 vehicles a les 8.30h del matí d'aquest dijous 30 de maig. Als cotxes hi havia cartells on es podia llegir “Prou Trànsit a Bellaterra”.

 

 

La marxa lenta, que forma part de les diverses accions que el col·lectiu de veïns duu a terme per reivindicar accions immediates per a pacificar la carretera BV-1414 que passa pel barri. El titular de la mateixa és la Diputació de Barcelona, tot i que l'EMD de Bellaterra i l'Ajuntament de Cerdanyola han entrat en converses amb l'administració provincial per a reclamar mesures com semàfors i altres instruments per la pacificació de la via. 

 

 

 

 

 

Des de l'associació indiquen que “continuem reivindicant la pacificació de la BV-1414”, i indiquen que l'acció d'aquest dijous ha durat 30 minuts, el triple que l'anterior acció als carrers de Bellaterra. Segons expliquen alguns veïns, on més s'ha notat l'acció ha sigut al nus de Sant Pau -que passa per sobre de la C-58 i connecta Bellaterra i l'Autònoma amb Sabadell-, on hi havia “molts més cotxes que durant un dia normal”.