Últim ple ordinari de l'any | Mónica García

 

 

 

El dijous 30 de maig se celebra l'últim ple ordinari de la legislatura 2015-2019 a Cerdanyola del Vallès. La sessió servirà per donar compte de qüestions relacionades amb la Federació Catalana d'Handbol i el Bosc Tancat i per aprovar una moció sobre el desamiantatge. A més, en aquest ple s'acomiadaran els regidors i regidores que no tornaran en el pròxim mandat. 

 

 

Tot aprovat

 

Abans que se celebri el ple, ja es donen per aprovats gairebé tots els punts i mocions que es presenten. L'ordre del dia inclou tres donar compte de l'àmbit comptable del funcionariat del consistori, un punt per donar compliment a la sentència estimatòria dictada pel jutjat en el recurs interposat per la Federació Catalana d'Handbol contra l'acord adoptat pel Ple que desestimava les al·legacions presentades per la Federació. 

 

En un altre punt, el Ple es donarà per assabentat del reajustament de l'import garantia definitiva del contracte de gestió i explotació de la Zona Esportiva Municipal del Bosc Tancat. Finalment, el plenari aprovarà una moció presentada per la Junta de Portaveus – i per tant, ja compta amb el suport explícit de tots els grups municipals – per acordar prendre les mesures adients pel desamiantat definitiu i immediat de l'Escola Carles Buïgas. La moció planteja instar al govern a iniciar les tasques per retirar l'amiant aquest mateix estiu. 

 

 

Mira qui són els nous 25 regidors a l'Ajuntament.