Fira comerç

Membres de Cerdanyola Comerç i Serveis amb la regidora de Promoció Econòmica i l'alcalde | Mónica García

 

 

La Fira de Comerç de Cerdanyola del Vallès tornarà a omplir la plaça de l'Abat Oliba d'una mostra dels comerços i serveis de la ciutat. Serà el quart any consecutiu que l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis organitza la fira amb l'objectiu de “fer ciutat” i de promocionar els negocis locals.

 

 

La Fira se celebrarà els dies 8 i 9 de juny a la plaça de l'Abat Oliba. A més de les parades al carrer dels comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis, durant els dos dies també s'han organitzat activitats i espectacles per a tota la família. Membres de l'associació, acompanyats per la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, i l'alcalde en funcions, Carles Escolà, han explicat com serà l'edició d'enguany de la Fira.

 

 

 

41 parades al carrer

 

 

Durant la Fira del Comerç, que porta el lema “Fem Cerdanyola, fes comerç!”, un total de 41 comerços, negocis i serveis de la ciutat sortiran a la plaça per instal·lar les seves parades i mostrar la seva oferta de productes i serveis. “L'any passat vam muntar parada i ens va servir molt per donar-nos a conèixer en una part de la ciutat que ens queda lluny”, explicava la Cristina Cano, de Meeting Point School of Languages. Des de Cerdanyola Comerç i Serveis animen als comerciants a què participin en la pròxima edició de la Fira: “És una oportunitat única per donar a conèixer els seus productes al centre de la ciutat, val la pena l'esforç”.

 

 

El nombre de parades que s'instal·laran aquest any, 41, és més baix que l'any passat, quan s'hi va instal·lar una cinquantena. Des de l'associació s'emplacen a treballar aquest any per aconseguir augmentar la participació en la pròxima edició. “L'empenta d'ensenyar que a Cerdanyola hi ha un comerç potent ha de ser nostre, dels comerciants”, destaquen.

 

 

fes comerç
Imatge de la Fira de l'any passat | Lali Álvarez

 

 

  

Espectacles, tallers, activitats infantils…

 

A més de les parades dels comerciants i les activitats que cadascú d'ells preparin, durant els dos dies de fira també es podrà gaudir d'espectacles, concerts, tallers i exhibicions. El dissabte dia 8, les activitats començaran a les 17 h amb l'espectacle d'obertura de la Fira a càrrec de l'escola local Somnis Dance Studio. A les 18 h, es farà la inauguració de la Fira amb els parlaments de les autoritats. Ja a les 19 h, el Gimnàs Multisport oferirà una exhibició de dansa i a les 22 h començarà el concert de El Gatoconnotas.

 

Diumenge, les activitats començaran al matí amb l'exhibició infantil d'arts marcials a càrrec de Gimnàs Multisport a partir de les 11 h. A les 11.30 h, l'escola d'idiomes Meeting Point School of Languages oferirà un espectacle infantil que consistirà en un conte teatralitzat. “És una forma perquè es vegi un espectacle diferent, també pensant en què s'apropen els casals d'estius pels nens i nenes”, expliquen des de l'escola d'idiomes.

 

 

A les 13.30 h la LML Jam Band amenitzarà el migdia amb un vermut-concert i ja a la tarda, a les 17.30 h, la companyia de pallassos local Caulababa oferirà un espectacle per a tota la família. La recomanació de Caulababa és anar “preparats per mullar-se”. Finalment, la Fira es tancarà a les 19 h amb l'espectacle de tancament a càrrec de l'escola Somnis Dance Studio.