Ja fa mesos que la primavera ha arribat a Bellaterra i els carrers s’han quedat plens de flors i vegetació. Els dies es fan més llargs i la llum del sol és cada cop més intensa, anunciant que ben aviat arribarà l’estiu a casa nostra, una Bellaterra que fa goig en aquesta època de l’any. Des del BellaterraDiari hem volgut retre un petit homenatge a la bellesa del nostre poble fent una passejada pels seus carrers, que us transmetem en aquestes imatges. 

Des de la plaça del Pi, hem seguit la carretera BV-1414 en direcció Sabadell i hem pujat les escales del passatge Espronceda i hem seguit pel carrer de CisnerosAlarcón i Can Miró, fins tornar a la carretera. Allà hem agafat el carrer de Sant Plàcid, seguit per Jeroni Martí i enllaçat amb Apel·les Mestres per, tot passant per l’Escola Waldorf, arribar fins al Camí Antic de Sant Cugat

Un cop allà, l’hem seguit ben fins al final, fins a arribar a la fi de Bellaterra, tot tocant el polígon de Can Sant Joan, on es troben les pilones. Des d’allí hem retrocedit fins al carrer de Frederic Roda i VenturaTerranovaPintor Fortuny i tornada a la carretera, que hem seguit fins a arribar de nou a la plaça del Pi, presidida per l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

Tot plegat, una simple excusa per a recordar la bellesa que tenim dia a dia al nostre voltant, a la mateixa Bellaterra

Fotos: Toni Alfaro