Temperatura d’estiu, sol i alguns núvols per aquesta setmana a Bellaterra

by | juny 3, 2019 | Méteo

Un tomb per Bellaterra a la primavera

El sol i les temperatures càlides seguiran dominant aquesta setmana | Toni Alfaro

 

 

 

Després d'un cap de setmana amb altes temperatures i una forta presència del sol, l'inici de la setmana a Bellaterra i al Vallès Occidental no diferirà massa, i la calor continuarà. Tot i això, el meteoròleg Francesc Mauri apunta que el sol compartirà protagonisme amb alguns núvols prims, amb una alternança durant el dia. A més, a mesura que avanci la setmana, sense deixar la calor, els núvols poden imposar-se al sol.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: