incendi
Actuació d'un hidroavió a l'incendi a Cerdanyola | @ErikSummers9

 

 

 

La tarda del 3 de juny, s'ha iniciat un incendi a la zona del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), entre Cerdanyola i Bellaterra. L'incendi, que ha cremat al voltant de 2 hectàrees de sotabosc, ha obligat a actuar a dotacions terrestres i aèries dels Bombers de la Generalitat. En aquests moments, quatre dotacions terrestres treballen en l'extinció del foc.

 

Els Bombers han rebut l'avís d'incendi a les 15.53 h i hi han treballat fins a quatre dotacions terrestres i dues aèries. Des de Bombers asseguren que els dos hidroavions que han actuat estaven fent una ruta per la zona quan han estat avisats de l'incendi a Cerdanyola. Aprofitant que estaven a prop han fet dues descàrregues d'aigua.

 

 

Més endavant, més informació.