Sare presentarà el seu primer disc amb el músic Sebastià Gris
Sare presentarà el seu primer disc amb el músic Sebastià Gris | Magalí Sare i Sebastià Gris

 

 

La cantant i música de Bellaterra Magalí Sare prepara un nou disc per presentar-lo el pròxim mes de setembre. El nou treball de la bellaterrenca, que encara no té nom, es presentarà previsiblement el dia 20 de setembre, a la sala Jamboree Jazz Club de Barcelona, i vol mesclar algunes cançons de creació pròpia amb versions de cançons populars i peces clàssiques

 

 

 

La bellaterrenca engega aquest projecte acompanyada del també músic Sebastià Gris, a qui va conèixer al Conservatori Superior del Liceu. Des que “ens vam conèixer artísticament a fons, vam crear una connexió molt especial que va donar pas a la creació del nostre duo” indica Sare a la pàgina de micromecenatge del projecte, a la plataforma Verkami. 

 

 

 

 

 

El projecte precisa de 6.000 euros per a finançar la totalitat del treball, tot i que ja s'ha dut a terme la gravació a la Rectoria, prop de Montserrat. “És un espai perdut enmig del no-res”, explica Sare, que indica que dins la gravació d'alguns temes s'hi ha inclòs sons propis de la zona: “si passava una oreneta mentre gravàvem, el so quedava enregistrat i surt a mig tema, per exemple”, assegura la cantant. 

 

 

Al disc, tant Sare com Gris han comptat molt amb l'ajuda del productor David Soler -fins al punt que “quasi és un disc de trio”, diu Sare-, i també amb la del guitarrista i compositor Santi Careta. Tots plegats han col·laborat per a crear aquest disc que es basa molt en “agafar cançons clàssiques i portar-les a la guitarra elèctrica, la veu moderna i sumar-ho amb un ambient electrònic“, afirma la bellaterrenca, que també destaca les composicions “Venim a aquest món” i “Temps enrere (Vall d'Aran)” com a temes propis que serveixen d'eix a l'àlbum amb molts tocs mallorquins. 

 

 

Si voleu col·laborar en el mecenatge del disc, podeu fer-ho a la pàgina del projecte