BellaterraDiari és el mitjà de comunicació líder de Bellaterra| BellaterraDiari

 

  

 

Els bellaterrencs i lectors dels pobles circumdants han tornat a escollir aquest mes de maig al BellaterraDiari com la seva font d'informació principal sobre el que passa a Bellaterra. Les dades indiquen que un total de 6.426 usuaris únics van escollir el nostre mitjà durant el mes de maig per seguir l'actualitat del barri, coincidint amb la temporada entre les eleccions generals del 28 d'abril i les europees i municipals del 26 de maig. 

 

 

 

En total, la web del mitjà va ser visitada 13.604 vegades i totes les notícies van tenir un total de 20.144 lectures i visites. Unes dades que consoliden la tendència a l'alça del BellaterraDiari, que també va superar els 6.000 usuaris únics el mes passati també va aconseguir-ho en mesos anteriors. A més, de les 13.604 sessions, una quarta part (3.358, un 24,68%) provenen de nous usuaris que visiten el lloc web per primera vegada. 

 

 

D'altra banda, el mòbil es referma com a plataforma majoritària des de la qual es visita BellaterraDiari, assumint el 72,08% d'origen dels lectors. El segueix l'ordinador com a segona plataforma més utilitzada per visitar-nos, amb un 22,43% de les visites, i finalment la tauleta, per on ens segueixen el 5,48% dels usuaris. 

 

 

Per últim, les cinc notícies que més van interessar als nostres lectors durant el passat mes, van ser el reportatge sobre la relació entre l'EMD i el TOT Bellaterra, seguit de l'oferta de feina del Club Bellaterra per a buscar vigilants pel seu pàrquing, el resultat de les eleccions europees, la reelecció de Ramon Andreu com a president de l'EMDi el resultat de les eleccions municipals a Bellaterra