Carles Escolà no serà regidor i deixa la primera línia política

by | juny 5, 2019 | Cerdanyola

guanyem

Escolà, acompanyat dels futurs regidors i membres de l'assemblea de Guanyem | Mónica García

 

 

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat que no serà regidor la pròxima legislatura. Qui ha estat cap de llista de Guanyem Cerdanyola en les últimes eleccions ha decidit “fer un pas al costat” i posar punt final a la seva etapa a la primera línia de la política a Cerdanyola. “Això no és un adéu, és el tancament d'una etapa per a mi i per al nostre projecte col·lectiu, per donar pas a una nova etapa amb nous lideratges”, ha explicat Carles Escolà en roda de premsa.

 

  

Després de perdre les opcions de tornar a l'alcaldia i de passar dels 5 als 3 regidors, Guanyem Cerdanyola enceta un nou cicle. Escolà ha assegurat que seguirà formant part del projecte Guanyem Cerdanyola “des de la segona línia”. A més, l'encara alcalde de la ciutat, ha mostrat la seva confiança en els regidors de Guanyem que estaran al plenari i que l'han acompanyat en roda de premsa, de la mateixa forma que ho ha fet bona part de l'assemblea del partit.

 

 

escolà

Dibuix amb el text “Comandante Carles” penjat a la seu de Guanyem Cerdanyola | Mónica García

 

 

 

 

“Tanco aquesta etapa amb el convenciment d'haver aportat molt a la ciutat, especialment en els darrers quatre anys fent d'alcalde d'un govern que deixa un llegat de polítiques d'esquerres del qual ens sentim molt orgullosos”, ha afirmat Escolà. Així, el cap de llista de Guanyem deixa enrere la política institucional després de diverses etapes dins el consistori cerdanyolenc. De 2007 a 2008, Carles Escolà va ser regidor i membre d'Esquerra Unida i, a partir de 2011, ha format part de Compromís per Cerdanyola. Primer va ser regidor en l'oposició i l'any 2015 va ser investit alcalde de la ciutat també amb Compromís. Aquest 2019, quan finalitza la seva legislatura, Escolà ha sigut el cap de llista de Guanyem Cerdanyola, un nou projecte polític del qual assegura que no es desvincularà malgrat el seu “pas al costat”.

 

 

  

Sobre les expectatives dels votants que van escollir Carles Escolà com al seu candidat a l'alcaldia el passat 26 de maig, Escolà considera que els votants de Guanyem el volien tornar a veure com a alcalde, un objectiu que no s'ha assolit. “Considerem imprescindible iniciar aquest nou cicle per rellançar-nos amb més força”, senyala l'alcalde de Cerdanyola, qui també ha demanat disculpes a qui es pugui sentir molest amb la decisió. Quant a qui passarà a ser el portaveu de Guanyem Cerdanyola a l'Ajuntament, la formació explica que es decidirà en els pròxims dies entre un dels tres regidors que els representaran al consistori: Laura Benseny, Vera Sánchez o Ivan González.

 

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: