Cartell de celebració de la Festa Major del Turó de Sant Pau, a l'urbanització
Cartell de celebració de la Festa Major del Turó de Sant Pau, a la urbanització | Jordi Tardós

 

 

La celebració més important de l'any pels veïns del Turó de Sant Pau arribarà enguany aquest divendres 7 de juny a la urbanització de Bellaterra. Les diferents activitats del cap de setmana començaran amb la celebració d'una obra de teatre de La Inestable el dijous 6, i s'allargaran durant tot el cap de setmana. Tanmateix, la celebració estarà reservada pels veïns de la urbanització, que sufraguen la major part de la Festa Major a través de la seva associació veïnal

 

 

Precisament la presidenta de l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, Purificació Ribelles, serà l'encarregada de presentar el pregó d'enguany, que es farà divendres a les 21 h. El parlament, segons ha explicat la mateixa Ribelles, “anirà a càrrec de la Mercè i el Jaume, que aquest any es retiren després de molts anys de portar el bar del Centre Cívic del Turó“. També hi haurà agraïments dels veïns Mariano Sazatornil, Mª Rosa Garcia, Joan Duran i Ángel Vázquez

 

 

Algunes celebracions, com els castells inflables pels infants, sí que estaran obertes a tots els que es vulguin apropar a la Festa Major del Turó.També serà obert el concert de la Coral del Turó de Sant Pau, que es farà just després del pregó, el divendres a les 21.30h.

 

 

Podeu veure com van ser altres festes majors del Turó aquí

 

 

Cartell del concert de la Coral del Turó de Sant Pau
Cartell del concert de la Coral del Turó de Sant Pau, una de les activitats de la Festa Major | Coral del Turó Sant Pau