L'arbre ha caigut enmig de la via, just a sobre d'un cotxe aparcat al carrer Cisneros
L'arbre ha caigut enmig de la via, just a sobre d'un cotxe aparcat al carrer Cisneros | Jordi Tardós

 

 

Vora les 16 h d'aquest dimecres 5 de juny, un arbre en mal estat situat en un solar al carrer Cisneros de Bellaterra ha caigut sobre un cotxe. L'incident sembla haver estat causat pel mal estat de l'arbre, que a causa del fort vent d'aquest dimecres s'hauria precipitat sobre el cotxe.

 

 

 

Poc després de l'incident, els agents cívics de l'EMD s'han personat a la zona i han acordonat el carrer, a l'espera que els bombers puguin retirar l'arbre caigut, que aparentment no ha causat danys de gravetat al vehicle. 

 

 

La caiguda de l'arbre, però, no ha generat danys de gravetat al vehicle
La caiguda de l'arbre, però, no ha generat danys de gravetat al vehicle | Jordi Tardós