La meditació treballa el coneixement personal i la pau interior a partir del silenci
La meditació treballa el coneixement personal i la pau interior a partir del silenci | Pexels

 

 

Un grup de veïns del Turó de Sant Pau organitza des del 2014 sessions de meditació al Centre Cívic del Turó. Els participants es reuneixen cada dimecres al matí, de 7.30 h a 8.30 h, per a meditar en grup.

 

 

“La nostra meditació consisteix en un silenci compartit, una mica dirigit a l’inici, una mica dirigit al final, i res més, silenci, un silenci conscient i ple de contingut” indiquen des del grup. La proposta dels veïns està oberta a la participació de qualsevol interessat, i no es necessita cap experiència ni condició física específica, sinó “només ganes de descobrir què passa en el silenci”, animen. 

 

 

 

Si esteu interessats a participar en les trobades, podeu trucar al 697758953 per a organitzar les trobades i saber més informació.