Els A Contra Blues, a una actuació anterior
Els A Contra Blues, a una actuació anterior | A Contra Blues

 

 

La música negra, el blues, el swing, el jazz, el boogie-woogie i el rock tindran per primer cop un festival específic a Sant Quirze. La Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà els pròxims 28 i 29 de juny la primera edició del SQV Music Festival, organitzat per l'entitat santquirzenca Amics de la Música en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat.

 

 

El festival de música de dos dies comptarà amb diferents concerts i activitats relacionades, a les que sumaran restauradors de Sant Quirze, que oferiran diverses propostes i begudes artesanes.

 

  

 

 

Divendres 28 de juny

  

La primera actuació del festival tindrà lloc a les 20 hores i estarà protagonitzada per A Contra Blues, banda guanyadora de l’European Blues Challenge  i que vindran a repassar els seus darrers 12 anys de carrera. A continuació pujaran a l’escenari Chino & the Big Bet + Sax Attack, una de les formacions més sol·licitades quan es parla de swing i especialista en fer aixecar de la cadira al públic que assisteix als seus concerts. Tancaran el divendres The Sick Boys, grup de rock & roll clàssic i festiu.

 

 

 

Dissabte 29 de juny

  

Obriran el dissabte els Whiskey Lies, una de les bandes de rock nacional amb més projecció internacional. A continuació prendrà el relleu Demian Band, màxim exponent internacional del Texas Blues elèctric. I tancaran el festival la banda tribut per excel·lència als Rolling Stones, els Smoking Stones.

 

 

 

L'entitat Amics de la Música instal·larà un estand els propers diumenges 9, 16 i 23 de juny al parc de les Morisques per donar a conèixer la iniciativa i vendre entrades. Per altra banda, també podeu adquirir els abonaments del festival i les entrades de dia a aquesta web.