Temps estable amb temperatura moderada per aquest cap de setmana

by | juny 6, 2019 | Méteo

Un tomb per Bellaterra a la primavera

El sol i el bon temps dominaran el cap de setmana | Redacció

 

 

 

El temps estable seguirà dominant a Bellaterra i a la comarca del Vallès Occidental durant el cap de setmana, tot i que les temperatures seran moderades i el termòmetre no arribarà als punts del cap de setmana passat.

 

 

De fet, segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, durant la nit refrescarà una mica, i el sol anirà acompanyat de lleugers núvols prims durant el dia. Així, el cap de setmana presenta una temperatura agradable.

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: