nou ple
Distribució final del ple de l'EMD de Bellaterra | Redacció

 

 

El canvi que havia de donar dos vocals a Convergents Bellaterra, enlloc d'un, finalment es tirarà enrere. Així ho ha indicat el vocal de la formació, Jordi Macarulla qui, en un primer moment havia rebut la petició d'incorporar dos vocals per part de la Junta Electoral de Zona de Sabadell.

 

“La Junta Electoral de Zona em va indicar fa 5 dies (dilluns 3 de juny) que tenia dos vocals. Jo li vaig dir que creia que tenia un, però ells em van repetir que necessitaven dos noms”, relatava. El matí d'aquest divendres 7 de juny, però, afirmava que la Junta Electoral ha corregit el seu dictamen arran d'una petició de revisió externa. 

 

El ple de l'EMD de Bellaterra – anomenat Junta de Veïns – quedarà finalment distribuït entre 5 vocals de Gent per Bellaterra, 2 vocals d'Esquerra Republicana i 1 vocal del grup de Convergents, per als pròxims 4 anys.

 

En les passades eleccions aquests van ser els resultats.

 

Qui entomarà la vocalia de Convergents serà Jordi Macarulla i d'Esquerra Republicana, Quim Oltra i Laura Batalla.