160 famílies demanen millores per l’Escoleta a Sabadell

by | juny 10, 2019 | Societat

Concentració de les famílies de l'Escola Bellaterra davant l'estació de Ferrocarrils de Sabadell - Plaça Major

Concentració de les famílies de l'Escola Bellaterra davant l'estació de Ferrocarrils de Sabadell – Plaça Major | Cedida

 

 

Vora 160 famílies que porten els seus infants a l'Escola Bellaterra s'han concentrat per a demanar millores que consideren imprescindibles de la mà de l'AMPA del centre. La protesta s'ha fet aquest dilluns 10 de juny al matí, i ha consistit en un recorregut que ha començat a les 9 h al centre, ubicat al costat del Campus de Bellaterra de la UAB, i s'ha desplaçat en Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya fins a Sabadell. Allà s'han dirigit a les oficines del Servei Territorial d'Ensenyament, per a presentar per instància les seves reivindicacions.

 

 

Segons explica la presidenta de l'AMPA, Marta Buxó, el portaveu de Servei Territorial a Sabadell, Jesús Viñas, ha indicat a les famílies que les obres dels lavabos de l'Escola Bellaterra (unes de les més urgents segons l'AMPA), es faran amb els pressupostos de la Generalitat de Catalunya del 2019. Sempre segons Buxó, Viñas ha assegurat que, si el cost superés els diners disponibles, les obres es farien per fases. 

 

 

  

“Pel que fa a la resta d'obres pendents (grades, teulada de direcció, secretaria, gimnàs i biblioteca) no es preveu quan es puguin fer”, ha lamentat Buxó, i ha explicat que hauran d'esperar a l'aprovació dels pressupostos i a l'actualització del projecte de millora. La presidenta de l'AMPA, tanmateix, indica que no en tenen prou: “com a famílies no en tenim prou, necessitem un pla de treball amb compromisos ferms que plantegi totes les obres necessàries per a l'escola”. 

 

 

 

Els assistents a la concentració han acudit als serveis territorials en massa per a presentar les seves instàncies com a afectats

Els assistents a la concentració han acudit als serveis territorials en massa per a presentar les seves instàncies com a afectats | Cedida

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Famílies de l'Escola Bellaterra denuncien les condicions en la devolució dels seus terrenys a la UAB - BellaterraDiari - […] els seus compromisos, ni tampoc va donar resposta a l’informe del Síndic de Greuges ni les instàncies presentades a…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: