comissio
Moment d'entrega de signatures | Bellaterra.cat

 

 

El plec de signatures recollides per annexionar Bellaterra a Sant Cugat ja ha estat entregat a l'Ajuntament de Cerdanyola juntament amb la memòria justificativa. La secretària de l'EMD, Beatriz Ripoll, l'hauria entregat ja al consistori cerdanyolencaquest dimarts 11 de juny acompanyada pel membre de la Comissió de Veïns per l'annexió a Sant Cugat, Oriol Campmany.

 

 

L'entrega de les signatures marca, doncs, una nova fase en el procés que segueix el Decret 244/2007 i que ha despertat punts de vista diversos entre els diferents representants polítics, veïns i autoritats. El procés, que ha allargat la recollida de suports entre desembre del 2018 i març del 2019, ara passarà a estar en mans de l'Ajuntament de Cerdanyola, que haurà de validar les signatures a través de la seva secretaria i la intervenció municipal. 

 

 

El consistori cerdanyolenc tindrà fins a dos mesos ara per a posicionar-se sobre la qüestió. Així ho va afirmar la mateixa vicepresidenta Chus Cornellana durant la roda de premsa on es va indicar com avançava tot el procés: “l'Ajuntament de Cerdanyola ha de prendre un acord al respecte, pel qual té dos mesos, i un cop pres l'ha de comunicar al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i al president de la comissió [Miquel Vázquez]”. També va afirmar que, si l'Ajuntament no prengués la decisió dins el termini, “la plataforma pot fer que la resolució la prengui el Departament de Governació”.

 

La Generalitat, per la seva banda, aposta de forma inicial arribar a un acord entre els dos municipis: Cerdanyola i Sant Cugat. 

 

comissio
Fotografia de la comissió | @MiquelVazquez4