Un centenar de persones van participar en la Bellaterra - Montserrat d'enguany
Un centenar de persones van participar en la Bellaterra – Montserrat d'enguany | Grup Escolta de Bellaterra

 

 

El Grup Escolta Bellaterra (GEB) celebra 45 anys d'història. El grup fundat per mossèn Toni Oliver l'any 1974 celebrarà el seu aniversari amb un sopar de germanor entre les famílies dels nens i antics caps de la formació escolta, que ha servit com a entitat vehiculadora de bona part de la joventut bellaterrenca i s'ha consolidat com a agent social a Bellaterra. 

 

 

La celebració consistirà d'un pica-pica que servirà per a commemorar la fita i per a posar en valor la capacitat aglutinadora del GEB com a entitat a Bellaterra. El sopar de germanor es farà aquest dissabte 15 de juny al Centre Cívic de Bellaterra.