La ballada de sardanes va ser una de les activitats centrals de la trobada
La ballada de sardanes va ser una de les activitats centrals de la trobada | Amics de Sant Pau de Riu-sec

 

 

L'associació d'Amics de Sant Pau de Riu-sec es troba en una situació econòmica adversa, segons han explicat des de la mateixa entitat. Després de celebrar el quart aplec de l'entitat el passat 19 de maig, l'entitat ha comunicat per mitjà d'un comunicat que la trobada va ser a prop de no celebrar-se a causa de la falta de finançament.

 

 

Així ho ha assegurat Jordi Félez, de l'Associació, que ha explicat que “en aquesta ocasió ens hem trobat en una situació en la que l'Ajuntament de Sabadell no ens donava res, l'EMD de Bellaterra no ens dóna res de res des de fa dos anys i l'Ajuntament de Badia ens donarà 200 euros, però per l'any que ve”. Alhora, ha indicat que “un aplec com aquest costa al voltant de 2.000 euros” a causa de les diferents activitats de promoció de Sant Pau de Riu-sec que s'hi fan. 

 

 

Tanmateix, gràcies a una col·laboració d'última hora, es va poder finançar el quart aplec de l'entitat, que va comptar amb diversos actes. Des de l'associació, però, estan preocupats pel seu finançament futur, ja que “volem consolidar l'aplec una mica ara que anem cap a la cinquena edició”, afirma Félez. Per això, en un futur, engegaran una campanya de col·laboració dirigida a la població, especialment a Bellaterra, on tenen la majoria dels seus 400 socis: “és curiós que sent [Sant Pau de Riu-sec] un lloc que depèn administrativament de Sabadell, la majoria de suport (al voltant del 65%) ve de Bellaterra”, explica el membre dels Amics.

 

 

Des de l'associació, de moment, faciliten que tothom qui estigui interessat en col·laborar, escrigui un email a amicssantpauriusec@gmail.com