El pal caigut va quedar penjant pels cables de subministrament elèctric
El pal caigut va quedar penjant pels cables de subministrament elèctric | Cedida

 

 

Un pal de subministrament elèctric de la companyia Endesa va caure al carrer del Pedregar de Bellaterra, posant en perill la circulació a la via. L'accident va succeir aquest passat dimarts 11 al voltant de les 17 h, i podria haver-se degut al mal estat del pal, la fusta del qual estava força deteriorada. Durant unes hores, la circulació a la via va estar tallada, tot i que ja s'hi pot circular sense problemes.

 

 

La Policia Local de Cerdanyola del Vallès, així com els agents cívics de Bellaterra, van arribar a l'altura del número cinc del carrer (lloc de l'accident) i van avaluar la situació, que resultava perillosa especialment pels vianants, ja que el pal quedava suspès pels mateixos cables. Tanmateix, els tècnics de la companyia encarregada del subministrament, ja han intervingut i el pas per la zona ja és possible.

 

 

Tot i que el pal de la llum no ha estat substituït, els tècnics van utilitzar-ne un altre de telèfon per a penjar els cables i assegurar així el pas dels vianants. Els mateix tècnics van indicar que haurien de tornar a acudir més endavant per a substituïr el pal.  

 

 

La Policía Local es va presentar al lloc de l'accident
La Policía Local es va presentar al lloc de l'accident | Cedida