Trio de jazz de Joel González al piano, Eunjung Jo al contrabaix i en Peter Evans a la bateria que va actuar aquest dijous al Turó
Trio de jazz de Joel González, Eunjung Jo i Peter Evans que va actuar aquest dijous al Turó | Cedida

 

 

Ja està en marxa la tercera edició dels Concerts de Música a la Fresca del Turó de Sant Pau, una opció cultural per amenitzar les nits d'estiu al Centre Cívic del Turó amb músics de procedència internacional. La primera actuació es va fer aquest passat dijous 13 de juny, i va portar a la terrassa del restaurant del Centre Cívic el trio de jazz de Joel González, Eunjung Jo i Peter Evans.

 

 

La cita musical setmanal serà tots els dijous fins al 25 de juliol a les 20.30h, i portarà músics de diferents estils de música. El cicle de concerts inclourà fins a set actuacions, entre les quals s'inclourà el duo de fados d'Eva Verde i Publio Delgado, que ja van actuar a la Festa Major del Turó el passat cap de setmana. 

 

 

Entre els diferents estils musicals de les actuacions que es faran es troba el jazz, el blues, el flamenco, la música popular sud-americana o el pop. Durant els concerts, a més, hi haurà servei de bar a la terrassa per a poder gaudir d'un aperitiu mentre s'escolta el concert. 

 

Cartell dels Concerts de Música a la Fresca del Turó
Cartell dels Concerts de Música a la Fresca del Turó | Cedida