Els agents van trobar 46 grams de haixix i una balança de precisió durant l'escorcoll
Els agents van trobar 46 grams de haixix i una balança de precisió durant l'escorcoll | Mossos d'Esquadra

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes de 19 i 21 anys a Sant Cugat mentre intercanviaven haixix. L'actuació es va fer el passat dimarts 11 de juny al voltant de les 10 h, i es va fer com a conseqüència de l'avís que els individus havien saltat la tanca d'un edifici. 

 

 

Quan els agents van arribar, van veure als arrestats dins del pis, asseguts en un matalàs. Els homes tenien una bàscula de precisió encesa i un ganivet de grans dimensions als seus peus. Alhora, en realitzar-los l'escorcoll, els agents van localitzar dues peces d’haixix de 19,5 i 26,5 grams cadascuna i se'ls van emportar detinguts als jutjats de guàrdia de Rubí. 

 

 

Al jutjat es va decretar llibertat amb càrrecs per delicte de tràfic de drogues per als detinguts i els van posar en llibertat el mateix dia.