Les propostes de l'Ajuntament de Sant Quirze inclouen diverses activitats, com la informàtica
Les propostes de l'Ajuntament de Sant Quirze inclouen diverses activitats, com la informàtica | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

Les persones grans de Bellaterra que vulguin dur a terme diferents activitats en grup per al temps de lleure podran aprofitar les propostes que es fan des de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Des del passat diluns 10 i fins el divendres 21 de juny, aquelles persones grans que ho sol·licitin a través d'aquest enllaç podran gaudir gratuïtament de les activitats de lleure per al curs 2019 – 2020 al municipi veí.

 

 

Les activitats es podran sol·licitar també presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o al Casal Serra de Galliners. Les places de les activitats s’ocuparan per ordre d’inscripció, tenint prioritat les persones empadronades a Sant Quirze.  

  

 

L’Ajuntament de Sant Quirze ofereix un programa d’activitats estables adreçades a les persones majors de 65 anys i/o pensionistes i prejubilats a partir de 60 anys. Aquestes començaran el 16 de setembre i s’allargaran fins al 19 de juny. Les propostes són: informàtica, anglès, escacs, memòria, pintura, coral i teatre, música i joc i jocs de taula.

 

  

El llistat de persones admeses i la llista d’espera es publicarà el 2 de juliol al web municipal. A continuació s’obrirà un termini d’al·legacions i el 12 de juliol es farà pública la llista definitiva, al web i al tauler d’anuncis del Casal Serra de Galliners.

 

  

Trobareu més informació i detalls, en aquest enllaç.