Coneixeu com celebren la revetlla els veïns de Bellaterra? Ho expliquem al paper!

Coneixeu com celebren la revetlla els veïns de Bellaterra? Ho expliquem al paper! | Toni Alfaro

 

 

 

Ja s'ha repartit als comerços de Bellaterra el desè número del BellaterraDiari en paper, just després de complir un any de la seva primera impressió. La publicació mensual sobre les notícies més destacades de Bellaterra centra la seva obertura en la celebració de la revetlla de Sant Joan, que serà el pròxim diumenge 23 de juny, i com al llarg dels anys alguns veïns han ajudat a fer més pública una festivitat ben privada al barri. 

 

 

D'altra banda, en aquest número de la publicació mensual, també podreu trobar una actualització de com ha evolucionat el projecte “Bellaterra Més Sostenible 2030” impulsat des de la Unió de Veïns de Bellaterra. Per descomptat, com cada mes, també podreu trobar el nostre editorial sobre la continuïtat de la vida col·lectiva i social després de les eleccions municipals. 

 

 

A la pàgina posterior també podreu trobar articles sobre el resultat de les eleccions municipals a Bellaterra, la Festa Major del Turó de Sant Pau, la postura de la Generalitat de Catalunya sobre l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat i la regulació de l'aparcament a la plaça del Pi. Finalment, podreu veure les imatges d'altres notícies destacades del mes com la Bellaterra-Montserrat, l'aplec dels Amics de Sant Pau de Riu-sec i les votacions al Centre Cívic, entre d'altres. 

 

 

També podeu consultar tot seguit l'edició en paper en format pdf.

 

 

BellaterraDiari juny 2019

Edició en paper del diari digital