flashmobFlashmob flamenc a Écija | Youtube

 

 

200 persones ballant alhora al carrer de Sant Antoni de Cerdanyola del Vallès. Aquest és l'objectiu que s'han marcat els organitzadors del flashmob flamenc que intentarà omplir el carrer de ballarins improvisats el 21 de juny a les 20.30 h al carrer de Sant Antoni.

 

  

El flashmob s'emmarca dins la Festa Major del barri de Banús-Bonasort i està organitzat per la professora de dansa de l'Associació de Veïns del barri, Sara Fernández. Aquest multitudinari ball al carrer serà l'obertura de la festa. Segons explica Fernández, l'objectiu és agrupar el màxim de persones incloent nens, joves i adults, i “ajuntar-nos en una cosa tan maca com és el ball”.

 

 

Tenint en compte el nombre de persones que ballen flamenc a Cerdanyola, l'organització del flashmob espera una àmplia assistència. “Només de l'associació ja som unes 100 persones”, explica Sara Fernández. A hores d'ara, més gent s'està apuntant per participar i esperen ser entre 150 i 200 persones. Quant al funcionament del flashmob, l'organització ha convocat als participants a les 20.30 h al carrer de Sant Antoni, on ensenyaran el ball que hauran de seguir. A les 21 h sonarà la música per gravar el primer flashmob flamenc de Cerdanyola.