Estranyesa entre els passatgers que viatjaven aquest dilluns 17 de juny en un tren de Rodalies de la R4 que va passar per Cerdanyola del Vallès en direcció Terrassa. El comboi s'ha aturat més estona de l'habitual entre a l'estació de Cerdanyola i quan ha arrencat ho ha fet amb les portes d'accés i sortida obertes, segons informa Betevé.

 

Segons testimonis que recull la televisió local, el tren ha circulat amb aquestes condicions fins a Barberà del Vallès, el que representa prop de quatre minuts de trajecte. Ha estat aleshores, quan un usuari ha alertat el maquinista. Un tècnic de manteniment ha localitzat l'avaria i ha pogut solucionar-ho. Per sort, els passatgers s'ho han pres amb calma i no s'han acostat a la porta oberta.

 

Segons Renfe els combois tenen un sistema de seguretat que no els permet arrencar si no hi ha totes les portes tancades, un sistema que aquesta vegada ha fallat.