El pàrquing del Club, al carrer Luís de Ábalo, està regulat per un vigilant
El pàrquing del Club, al carrer Luís de Ábalo, està regulat per un vigilant | Laia TR

 

 

 

El supermercat Condis i el Club Bellaterra han arribat a un acord perquè tant els clients del comerç com els socis del club esportiu puguin gaudir del pàrquing del carrer Luís de Ábalo. Segons ha explicat el president de l'entitat esportiva, Jordi Fau, “sempre que els clients facin una compra igual o superior a trenta euros, els clients del Condis podran aparcar al nostre pàrquing sense problemes i de forma gratuïta”. 

 

 

La mesura ve a ampliar l'ús de l'únic pàrquing privat de Bellaterra, que fins fa unes setmanes no estava regulat, i que va passar a estar-ho per facilitar-ne l'ús als socis del Club, que moltes vegades es trobaven sense espai per aparcar. Després de negociacions entre el supermercat Condis i el Club Bellaterra, Fau indica que “la mesura s'ha pres perquè els clients del Condis puguin fer la compra còmodament i sense presses”.

 

 

Alhora, el president del club esportiu, propietari del pàrquing, diu que “les dues parts fem molt bona valoració d'aquest acord i estem contentíssims” davant un acord que sembla ja definitiu i que s'hauria d'allargar en el temps. “És el que havia de ser, no podia ser d'una altra manera”, felicita Fau, després d'unes setmanes en què tots els que no fossin socis del Club havien de pagar per a poder aparcar.  

 

 

Interior del pàrquing del Club Bellaterra
Interior del pàrquing del Club Bellaterra | Laia TR

 

 

 

Com queda la regulació?

 

L'aparcament del carrer Luís de Àbalo mantindrà el seu horari d'obertura de 8 a 22.30 h, de dilluns a divendres, i els dissabtes de 10 a 21 h. Els diumenges i festius estarà tancat. Pel que fa a la seva regulació, només els socis del Club i aquells clients del Condis amb una compra igual o superior a trenta euros podran aparcar de franc. La resta d'usuaris hauran de seguir pagant dos euros per hora o fracció d'hora.