El responsable haurà d'encarregar-se també del baret de la piscina
El responsable haurà d'encarregar-se també del baret de la piscina | Club Bellaterra

 

 

El Club Bellaterra busca un responsable per la piscina exterior descoberta pels mesos d'estiu. El treballador haurà d'encarregar-se de tasques de vigilància i socorrisme a la piscina, però també de la gestió del baret, fer complir la normativa, tenir cura de l'ordre i el manteniment i d'obrir i/o tancar l'espai un cop hagi finalitzat l'horari d'obertura. 

 

 

El període ofert per a treballar-hi és de 18 hores setmanals, durant el mes de juliol, per treballar les tardes entre setmana i dissabte o diumenge a la setmana. A l'agost, la persona haurà de treballar una setmana al matí i una a la tarda un total d'unes 30 hores setmanals, incloent dissabtes o diumenges, depenent de la necessitat. 

 

 

A causa de les tasques que s'hauran de realitzar, des del Club es valorarà tenir el títol de socorrista aquàtic, tenir el certificat ROPEC o ser un professional de l'esport col·legiat i dominar diverses aptituds afins per la feina a desenvolupar, com les d’entrenament personal, tècnic d’activitats dirigides de sala i aquàtiques i l'atenció al soci.

 

 

Si voleu presentar-vos a l'oferta de feina, envieu un email amb el vostre currículum -indicant a l'assumpte que us postuleu com a responsables de la piscina exterior del Club Bellaterra- a direccio@club-bellaterra.com