Comparteix o envia’ns les teves fotos i vídeos de Sant Joan!

by | juny 21, 2019 | Bellaterra Diari

Aquest diumenge 23 és la celebració de la revetlla de Sant Joan

Aquest diumenge 23 és la celebració de la revetlla de Sant Joan | Cedida

 

 

El pròxim diumenge 23 se celebra la revetlla de Sant Joan, una nit plena de fogueres, focs artificials i petards, però també una nit per passar en companyia d'amics i familiars, en sopars de celebració i germanor. A moltes localitats es fan activitats al carrer entre els veïns, tot i que aquest no és el cas de Bellaterra, on la majoria celebra la revetlla de forma privada, a les seves cases o en locals llogats per a l'ocasió. 

 

 

Per a fer una mica més visible la celebració de la nit més curta de l'any a Bellaterra, al BellaterraDiari volem saber com són les vostres revetlles, i per això us encoratgem que ens feu arribar les fotografies i vídeos de les celebracions a les xarxes socials. Per a aglutinar-los, des del mitjà us proposem que empreu el hashtag #bellaterraSantJoan19 i ens etiqueteu a les vostres publicacions a Instagram (@bellaterradiari), Facebook (@bellaterradiari1) i Twitter (@bellaterradiari). 

 

 

Si ho preferiu, també podreu enviar-nos els vostres vídeos i fotos per email a info@bellaterradiari.cati o per Whatsapp al 696569459 . Entre tots farem més visible el caràcter engrescat i popular de Bellaterra, i farem un pas més per afavorir la cohesió del nostre poble.

 

 

Us hi animeu? 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: