Aquest diumenge 23 és la celebració de la revetlla de Sant Joan

Aquest diumenge 23 és la celebració de la revetlla de Sant Joan | Cedida

 

 

El pròxim diumenge 23 se celebra la revetlla de Sant Joan, una nit plena de fogueres, focs artificials i petards, però també una nit per passar en companyia d'amics i familiars, en sopars de celebració i germanor. A moltes localitats es fan activitats al carrer entre els veïns, tot i que aquest no és el cas de Bellaterra, on la majoria celebra la revetlla de forma privada, a les seves cases o en locals llogats per a l'ocasió. 

 

 

Per a fer una mica més visible la celebració de la nit més curta de l'any a Bellaterra, al BellaterraDiari volem saber com són les vostres revetlles, i per això us encoratgem que ens feu arribar les fotografies i vídeos de les celebracions a les xarxes socials. Per a aglutinar-los, des del mitjà us proposem que empreu el hashtag #bellaterraSantJoan19 i ens etiqueteu a les vostres publicacions a Instagram (@bellaterradiari), Facebook (@bellaterradiari1) i Twitter (@bellaterradiari). 

 

 

Si ho preferiu, també podreu enviar-nos els vostres vídeos i fotos per email a info@bellaterradiari.cati o per Whatsapp al 696569459 . Entre tots farem més visible el caràcter engrescat i popular de Bellaterra, i farem un pas més per afavorir la cohesió del nostre poble.

 

 

Us hi animeu?