La festa “Holi” va ser un dels esdeveniments més populars de la passada Festa Major | Albert Trepat

 

 

 

Ja s'han fet públics els dies de la Festa Major de Bellaterra del pròxim mes de setembre. Segons han confirmat des de l'EMD de Bellaterra, els dies de festa grossa a Bellaterra seran el 6, 7 i 8 de setembre d'aquest 2019.

 

 

De moment no hi ha més informació, ja que segons han explicat des de l'àrea de Cultura de l'EMD, el pròxim dimarts 25 de juny se celebrarà el Consell de Cultura a les dependències de l'entitat. Allà es formularan les propostes d'activitats per la Festa Major, recollides entre les diferents entitats del barri. 

 

 

Tanmateix, fins a mitjans de juliol no se sabrà el programa definitiu de la Festa, quan totes les propostes hagin estat considerades i decidides des de l'administració bellaterrenca.