a
La constitució del nou govern a Bellaterra, en imatges | Laia Tardós Roda

 

 

El passat dissabte 15 de juny, els representants de les diferents forces polítiques representades al Ple de la Junta de Veïns van prendre posessió del càrrec. Entre ells també ho va fer Ramon Andreu, que torna a repetir en aquest mandat com a president de l'EMD de Bellaterra

 

 

Una quarantena de veïns van seguir l'acte que va comptar amb els juraments dels vocals i els parlaments de part dels 3 grups: Gent per Bellaterra – 5 vocals i president – Esquerra Republicana – 2 vocals – i Convergents – 1 vocal. Una distribució similar a la del mandat anterior, on la oposició ocupava també 3 cadires, en aquest cas 2 per Convergents i 1 per Esquerra.

 

 

Us deixem el vídeo de l'acte d'investidura del nou ple:

També podeu llegir aquí la crònica de l'acte