la vall
Vista Escola La Vall i Bellaterra | La Vall

 

 

La subdirectora del Col·legi Major Bonaigua de l'escola Canigó de Barcelona, Teresa Cardona, ha mort aquest dissabte al voltant de les vuit del vespre en un accident d'autobús durant un viatge solidari a Costa d'Ivor amb alumnes de l'escola Canigó de Barcelona i de La Vall, entre Bellaterra i Sabadell.

 

Deu alumnes han resultat ferides en el mateix l'incident i estan sent ateses en un centre mèdic, tot i que estan fora de perill. Una d'elles, ha explicat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, és de l'escola La Vall, ubicada en una de les entrades de Bellaterra.

 

 

 

Segons ha informat el Conseller d'Educació, Josep Bargalló, es tracta d'una expedició de 30 alumnes dels col.legis Fomento Canigó i Col·legi Major Bonaigua de Barcelona i La Vall, ubicada a Bellaterra i del mateix grup que La Farga. Les noies que participen en el viatge tenen entre 16 i 20 anys i viatjaven conjuntament amb un sacerdot i 3 professores que viatjaven en un projecte solidari de cooperació a Costa d’Ivori. Sis eren de l’escola ubicada a Bellaterra.

 

Segons ha especificat el Ministeri d'Exteriors, l'ambaixada espanyola està traslladant personal a la zona per assistir consularment a les noies ferides i gestionar el trasllat a la ciutat principal del país, Abidjan. L'expedició va sortir divendres cap a Costa d'Ivori per participar en un projecte de cooperació durant 15 dies a una escola de Yamossouko, on havien de pintar un pavelló i realitzar activitats per als infants.

 

Aquest dissabte van aterrar al país africà i, en el viatge fins a la ciutat, un dels dos minibusos en el qual viatjaven es va accidentar per motius que encara es desconeixen. Les deu joves ferides es troben fora de perill, segons han confirmat fonts de l'escola a l'ACN.