Arriba una onada de calor que pot portar màximes de fins a 40 graus

by | juny 25, 2019 | Méteo

És important mantenir-se a l'ombra en els dies de molta calor

És important mantenir-se a l'ombra en els dies de molta calor | Toni Alfaro

 

 

 

Les altes temperatures s'apoderen de Bellaterra, del Vallès Occidental i del global del territori català durant tota la setmana, amb l'arribada d'una onada de calor que podria portar màximes de fins a 40 graus en algunes zones de la comarca, i mínimes durant la nit de 25 graus, que faran la guitza per dormir. A més, les temperatures seguiran elevades durant l'última part de la setmana.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: