La piscina és un dels moments més esperats per tots els nens al Campus d'Estiu
La piscina és un dels moments més esperats per tots els nens al Campus d'Estiu | Toni Alfaro

 

 

Un any més, el Club Bellaterra ha tornat a inaugurar el seu Campus d'Estiu amb activitats perquè els més petits i joves de casa gaudeixin de l'esport en els mesos de vacances. Aquest dimarts 25 han començat a arribar els primers infants al club esportiu i han començat amb les classes de la modalitat de Stage de Pàdel i Multiesport, i durant els pròxims dies començarà l'Stage de Ball i la modalitat d'Esplai.

 

 

  

I és que des del 25 de juny fins al 8 de setembre (excloent les setmanes del mes d'agost) els infants podran gaudir de diferents activitats esportives i tallers al Club Bellaterra, podent gaudir de l'estiu amb companys i amics. Alhora, aquestes activitats i tallers els permetran aprendre una sèrie de valors imprescindibles per a la formació personal com són la germanor, la companyonia i el treball en equip.

 

 

 

  

Entre les activitats del Campus, que ja ha començat avui, destaquen també les activitats aquàtiques a la piscina exterior del Club, sempre supervisades per la coordinadora d'activitats aquàtiques del Club, Rosa Sarabia, a més de pels mateixos monitors. Amb elles es vol introduir un equilibri entre tallers i esports, d'una banda, i una estona d'esbarjo aprofitant per a mitigar la forta calor de l'estiu a la piscina.

 

 

 

Els nois i noies del Campus d'Estiu del Club Bellaterra faran activitats cada dia des de les 08.45 h fins a les 13 h, o bé fins a les 17 h, depenent dels horaris desitjats. D'altra banda, per als més petits, des del Club s'ofereixen a fer un servei d'acollida a partir de les 8 h.