Es declara un avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire

by | juny 25, 2019 | Méteo, Mediambient

La Generalitat recomana l'ús del transport públic

La Generalitat recomana l’ús del transport públic | Redacció

 

Protecció Civil ha informat que s’ha emés un avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per PM10. Des del Servei de Vigilància i Control de l’Aire de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic informen que atenent els nivells de partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) el dia 24 de juny. La previsió dels models de dispersió de contaminants per al 25 de juny preveuen que aquests continuaran elevats.

L’avís preventiu l’ha emés la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic per a tot el territori català. En aquest sentit, es durà a terme un seguiment de l’evolució dels nivells i s’informarà del seu estat, a diari, fins a la seva finalització. L’evolució es pot seguir al web de la Generalitat.  

Recomanacions del Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya en casos d’alta contaminació:

  • Desplaçaments: Població vulnerable: No modificar els desplaçaments habituals; Població General: No modificar els desplaçaments habituals.
  • Activitats de lleure: Població vulnerable: Reduir l’exercici físic intens, especialment a l’exterior; Població general: No modificar les activitats habituals.

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: