Incendi al costat de la benzinera, a la zona de Can Jeroni Martí
Incendi al costat de la benzinera, a la zona de Can Jeroni Martí | Cedida

 

 

Un incendi va prendre una àrea de matolls a la vora de la benzinera d'entrada a Bellaterra, a la zona de Can Jeroni Martí. El foc s'hauria produït durant la nit de la revetlla de Sant Joan, el passat diumenge 23 de juny a la nit, al voltant de les 23.37h, i va cremar poc més de 10 metres quadrats de matoll. 

 

 

Tot i que l'incident estava situat al costat de la benzinera, cosa que va alarmar alguns veïns, l'actuació dels Bombers de la Generalitat va ser mínima, ja que segons indiquen, els mateixos veïns ja havien apagat pràcticament el foc. Després de 20 minuts, l'intervenció del cos va finalitzar sense més incidències. 

 

 

 

L'actuació s'inscriu dins el dispositiu especial que Bombers de la Generalitat va dur a terme durant la nit de la revetlla, que va mobilitzar també els Agents Rurals en un total de 1175 serveis a tota Catalunya, entre les 20h del 23 de juny i les 8h del dia 24. La majoria de serveis van ser per focs en mobiliari urbà (578) i per incendis de vegetació (432).

 

 

Al Vallès Occidental, es van produir 68 incendis a zones agrícoles, forestals i de vegetació, entre els quals es troba el de Bellaterra, a més de 136 incendis d'altres tipus, generalment a zones urbanes, i 7 actuacions per altres motius, com accidents de cotxes, inundacions, etc.