Tècnics de la Diputació de Barcelona treballen repintant els carrils de la carretera
Tècnics de la Diputació de Barcelona treballen repintant els carrils de la carretera | Toni Alfaro

 

 

Tècnics de la Diputació de Barcelona estan fent feines de manteniment a la carretera BV-1414. Segons han explicat els mateixos tècnics, les tasques consisteixen a repintar la delimitació dels carrils de la via, així com els passos de vianants que la creuen, i es faran entre aquest dimarts 25 i el dimecres 26 de juny.  

 

 

 

La col·locació de la nova pintura no interromprà el trànsit a la via, si bé si que obligarà a moderar la velocitat dels vehicles que hi circulin. La pintura serà col·locada tant per operaris a peu com per treballadors pujats en la mateixa furgoneta. 

 

 

La propietat de la carretera BV-1414 és de la Diputació de Barcelona, tot i que l'EMD de Bellaterra demana que se'ls traspassi la via per tal de poder incidir en les inversions i fer-se càrrec dels costos de manteniment, entre altres.

 

Per a saber-ne més:

 

L’EMD demana el traspàs de la carretera BV-1414 (Abril 2018)

L'Ajuntament denega cedir la BV-1414 a l'EMD (Juny 2018)

A favor del “treball en equip” per donar sortides a la problemàtica de la BV-1414 (Juny 2018)

Diputació i Ajuntament s'encarregaran de pacificar el trànsit a la BV-1414 (Juliol 2018)

Es constitueix una nova associació pel trànsit a Bellaterra (Octubre 2018)

L'Associació BV-1414 talla la plaça del Pi en senyal de protesta (Abril 2019)

Veïns fan una marxa lenta per la pacificació de la BV-1414 (Abril 2019)