Intensa onada de calor aquest cap de setmana a Bellaterra

by | juny 27, 2019 | Méteo

Les temperatures podrien arribar fins als 40 graus al Vallès Occidental

Les temperatures podrien arribar fins als 40 graus al Vallès Occidental | Toni Alfaro

 

 

 

 

Aquest cap de setmana vindrà marcat, a Bellaterra i tota la comarca, per una situació excepcional de calor amb l'arribada d'una invasió càlida provinent de l'Àfrica. De fet, segons apunta el meteoròleg Francesc Mauri, els termòmetres poden arribar a superar els 40 graus, la qual cosa suposaria un rècord històric de calor al Vallès Occidental des que es prenen dades.

 

En aquest sentit, el meteoròleg Francesc Mauri recomana molta precaució en l'àmbit laboral i d'oci, per tal d'evitar ensurts derivats d'aquestes altes temperatures que no desapareixeran en tot el cap de setmana, excepte al diumenge, quan es podria viure un lleuger descens, que no eliminaria la sensació de calor.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: