El SQV Music Festival s’estrena aquest cap de setmana

by | juny 27, 2019 | Sant Quirze

El SQV Music Festival quedarà tancat amb l'actuació dels Smoking Stones, grup tribut a Rolling Stones

El SQV Music Festival quedarà tancat amb l'actuació dels Smoking Stones, grup tribut a Rolling Stones | Ajuntament de Sant Quirze

 

 

La primera edició del SQV Músic Festival de Sant Quirze ja és a punt per començar. Aquest cap de setmana, entre el divendres 28 i el dissabte 29 de juny, la Sala Josep Brossa de la Patronal de Sant Quirze acollirà fins a 6 grups diferents de diversos estils musicals per a atreure amants de la música del municipi i d'altres pobles del voltant, com Bellaterra

 

 

La cita musical significarà no només les tres actuacions en directe per dia, sinó que també hi haurà diverses activitats relacionades, a les que se sumaran els comerços santquirzencs, que oferiran diverses propostes i begudes artesanes. 

 

 

Obrirà el festival la formació A Contra Blues, que va ser banda guanyadora de l’European Blues Challenge, i oferirà un repertori sobre els seus 12 anys sobre l'escenari a partir de les 20h. D'altra banda, el grup de tancament serà el famosíssim tribut als Rolling Stones, Smoking Stones, el dissabte 29 de juny. Entre ells, hi haurà actuacions de Chino & the Big Bet + Sax Attack The Sick Boys, el divendres, i Whiskey Lies i Demian Band, el dissabte. 

 

 

Si encara no teniu la vostra entrada, podeu aconseguir-la aquí.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: