a
Els membres del nou plenari de Bellaterra, amb l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Laia Tardós Roda

 

 

Ja s'ha posat data al primer Ple funcional de la Junta de Veïns, que haurà de posar en marxa, a la pràctica, el mandat dels pròxims quatre anys a l'EMD de Bellaterra. Serà el pròxim dimarts dia 2 de juliol, a les 20 h a la Sala de Plens de l'EMD, i comptarà ja amb la nova composició que atorgaven les eleccions del passat 26 de maig i que va ser feta oficial durant l'acte d'investidura del passat 15 de juny

 

 

Segons consta a l'ordre del dia, els temes que es tractaran tindran a veure amb la nova etapa política que s'enceta a Bellaterra, com la constitució oficial dels grups polítics del plenari i el nomenament dels seus portaveus, la creació de la Comissió Especial de Comptes o la periodicitat de les reunions ordinàries de la Junta de Veïns.

 

 

Alhora, també es decidirà el representant de l'EMD en els diferents òrgans col·legiats que així ho precisin, la persona encarregada d'assistir als plens de l'Ajuntament de Cerdanyola i el temps de dedicació dels vocals, així com les indemnitzacions econòmiques per les seves funcions. 

 

 

Podeu llegir l'ordre del dia aquí:

 

Convocatòria del Ple Extraordinari de juliol de la Junta de Veïns de l'EMD de Bellaterra

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

 

 

a
Els nous vocals de l'EMD de Bellaterra, amb l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón | Laia Tardós Roda