Vista aèria dels camps de pàdel del Club Bellaterra durant l'edició de 2018 de les 12 hores de pàdel

Vista aèria dels camps de pàdel del Club Bellaterra durant l'edició de 2018 de les 12 hores de pàdel | Álvaro Fau

 

 

Ja torna a ser aquí el torneig de les 12 Hores de Pàdel del Club Bellaterra. Com ja ha succeït en altres convocatòries, la festa del pàdel congregarà als amants de l'esport a Bellaterra i les localitats veïnes per a una jornada esportiva que s'allargarà, aquest pròxim dissabte 6 de juliol, entre les 9 i les 21 h. L'esdeveniment servirà per a passar, a més, una jornada festiva al Club que acabarà amb un sopar de cloenda al pati superior de les instal·lacions. 

 

 

Segons afirma el responsable de la secció de pàdel del Club Bellaterra, Adrià Mas, les 12 Hores de Pàdel signifiquen “un dels esdeveniments amb més acceptació entre els socis del Club Bellaterra” i que gaudeix d'una participació significativa també per part dels foranis. A més, es tracta d'una oportunitat per a visitar les instal·lacions del club esportiu i veure l'important paper que hi té el pàdel. 

 

 

En concret, es tracta d'un torneig – lligueta on s'enfronten tots contra tots, dividits en quatre equips d'entre 12 i 14 parelles. Cada equip té el nom d'un patrocinador, que enguany seran RBG Correduria de Seguros, Farmàcia Marta Caus, Corial Sport i Bubel. Alhora, des del BellaterraDiari també es col·laborarà amb l'esdeveniment fent-ne difusió. 

 

 

Al finalitzar el torneig de les 12 Hores de Pàdel se celebrarà un sopar de cloenda entre tots els participants a la terrassa superior del Club Bellaterra, ofert pel Bar del Club, al que hi podran participar no només els jugadors, sinó tothom que hi estigui interessat.

 

 

Pel que fa als premis, el Club Bellaterra atorgarà un trofeu i medalles commemoratius per als participants, així com diversos obsequis dels patrocinadors de l'esdeveniment.